La Reille / Le Triaudet

Deze authentieke vrijstaande chambre d’hôtes in de Dordogne bestaat uit een woonkamer, keuken en een badkamer. Er is 1 slaapkamer met een bed van 160×200 en in de woonkamer staat een slaapbank voor een eventuele derde persoon. Deze Franse B&B beschikt over draadloze internetaansluiting en tv. Voor de killere avonden is er een houtkachel.
La Petite Maison biedt een prachtig uitzicht op de zwemvijver en over de velden. De keuken is ingericht met een combimagnetron/oven, 4 pits elektrische kookplaat, koelkast, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat. De badkamer bestaat uit een inloopdouche, toilet en een wastafel.

De totale oppervlakte van het terrein bedraagt 3 ha en behoort tot het buurtschap La Reille/Le Triaudet in het dorp Lacropte. De eigenaren verblijven met regelmaat in La Grande Maison dat ook op het terrein te vinden is maar volledig los staat van La Petite Maison.

Lacropte ligt 19 km van Le Bugue en 10 km van Vergt en heeft 660 inwoners. Het vliegveld van Bergerac ligt op 45 km. De afstand ’s-Hertogenbosch – Lacropte is 970 km. Vanaf 2016 is La Petite Maison beschikbaar als chambre d’hôtes met eventueel table d’hôtes.

GPS coördinaten:  45.02631, 0.85125 óf 45°01’34.7″N 0°51’04.5″E

‘Dankzij jullie gastvrijheid en alle (h)eerlijke petit dejeuners hebben wij enorm genoten van een fijn lang weekend.’

juni 2019

‘Wij hebben genoten van een fantastisch lang wandelweekend rondom Lacropte maar vooral van alle schatten in La Petite Maison. We hebben leuke kadootjes voor het thuisfront gekocht!’

juni 2019

‘La Petite Maison is met zo veel zorg ingericht en heeft in alle opzichten aan onze verwachtingen voldaan.’

september 2018